joi, 4 decembrie 2014

Cum alegem ambalajul ideal pentru sapunurile noastre solide?


Mai jos va prezentam cateva idei din care v-ati putea inspira atunci cand vreti sa pregatiti o imagine a manufacturii voastre de sapun natural. Unele dintre ele sunt simplu de realizat, chiar de catre voi, pentru altele aveti nevoie, insa, de un profesionist (o tipografie sau un printing digital).

Daca aveti nevoie de ajutor, va rugam sa ne contactati si va vom oferi cateva sugestii.

Pana atunci, priviti si studiati cu atentie aceste minunate ambalaje de sapun natural, poate veti gasi unul care sa va placa.

Sapun natural13

  Sapun natural12


Sapun natural11 

Sapun natural10 

Sapun natural9

Sapun natural7

Sapun natural6

Sapun natural5

Sapun natural4

Sapun natural3

Sapun natural2

Sapun natural


Nu este nevoie sa iti colorezi sapunurile cu coloranti sintetici, pentru ca atunci numai naturale nu vor fi. Si nu, colorantii alimentari, acei CIXXXX, NU sunt naturali, chiar daca se folosesc la torturi sau diverse preparate culinare. ;) O varianta de "colorare" a sapunurilor naturale a luat amploare in ultimele luni: "colorarea" ambalajului, ambalaj realizat din lana. Acest ambalaj nu se arunca si poate fi viu colorat, vesel sau poate avea diverse figurine aplicate sau brodate (ca in fotografia nr. 2). Pe langa designul atragator al acestor ambalaje, aceste sapunuri sunt totodata exfoliante, lana fiind mult mai blanda cu pielea decat lufa (loofa), acel burete natural care se introduce in sapunuri. Iar cu ajutorul lanii, sapunul natural face mult mai multa spuma, isi pastreaza mai mult timp aromele imbietoare si nu se oxideaza. Va puteti lasa imaginatia la joaca, puteti experimenta si puteti crea combinatii surprinzatoare si atractive vizual. 

Sapun natural in lana

Sapun natural in lana3
- Foto 2 -

Sapun natural6

Sapun natural7

Sapun natural4


Dar daca vreti sa pastrati aura naturala a sapunurilor voastre, puteti alege lana necolorata, pe care o puteti decora simplu, cu diverse broderii sau aplicatii minimaliste, ca in fotografiile de mai jos.

  Sapun natural5 

  Sapun natural8 
Deci ce mai asteptati? Haideti ca in aceasta iarna sa va uimiti prietenii si familia cu noile voastre creatii! :)

Noi avem retete de sapun natural pe care vi le oferim gratuit si ingredientele necesare productiei, voi veniti cu idei haioase, apoi impartasiti-le cu noi. Succes!

2 comentarii:

Diana B. spunea...

Wow, ce frumoase sunt alea cu lana!!

Silvia Chindea spunea...

Intr-adevar, sunt spectaculoase! ;)